Kinderwerk

CCZ Kids

Welkom bij het kinderwerk van Christus Centraal Zwolle: CCZ Kids! De visie van het kinderwerk luidt alsvolgt: “CCZ Kids wil een leuke en creatieve plek zijn waar kinderen iets van God’s heiligheid en liefde mogen ervaren, zodanig dat elk kind kan komen tot en groeien in een persoonlijke relatie met Jezus. ” De pijlers waarop het kinderwerk staat zijn de woorden: ‘leuk’, ‘creatief’, ‘keuze voor God’ en ‘heiligheid & liefde’.

Onderbouwend aan onze visie is de tekst uit Matteüs 19 vers 14: “Laat de kinderen ongemoeid, belet ze niet bij mij te komen, want het koninkrijk van de hemel behoort toe aan wie is zoals zij.” Wij willen als kinderwerk het uniek zijn van ieder kind benadrukken en zodanig een leuk programma neerzetten voor iedereen.

Er zijn twee groepen binnen het kinderwerk; Yadah Juicht en Zamar Zingt. Bij Yadah Juicht mogen de allerkleinsten (0 t/m 4 jaar oud) spelen en genieten, maar ook ontwikkelen en ontdekken. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de peuterlessen van Timotheüs kinderwerk.

Bij Zamar Zingt (5 t/m 12 jaar oud) staat het leren kennen van Jezus, op een creatieve en interactieve manier, centraal. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de methode ‘Parel’ van Timotheüs kinderwerk.

Coördinatie

Sinds juni 2014 is Emily coördinator van het kinderwerk bij CCZ. “Mijn persoonlijke verlangen binnen het kinderwerk is ‘to raise Godly kids’. Mijn hart gaat er naar uit om aan kinderen te laten weten dat je bij Jezus veilig bent, en dat Zijn liefde & heiligheid de enige dingen zijn die je nodig hebt.”

Voor het opgeven als vrijwilliger, meer informatie of vragen over het kinderwerk kan je contact opnemen met Emily. Schiet haar op zondag gerust even aan, of mail naar kinderwerk@cczwolle.nl .