Leiderschap

Leiderschap zoals wij zien in de gemeente bestaat uit de voorganger en oudsten. Wij dragen geestelijke zorg voor degenen die zich als partners aan sluiten. Wij zijn verantwoordelijk voor de dagelijks gang van zaken binnen de gemeente en coordineren de afdelingen en activiteiten binnen de gemeente. Eindverantwoordelijkheid ligt bij het leiderschapsteam.

Emo & Ata
Rahajaan

Voorgangers

Even voorstellen, wij zijn Emo en Ata Rahajaan. Voorgangers van CCZwolle. Samen met het oudstenteam zijn wij verantwoordelijk voor de gemeente. Wij nodigen je uit om kennis te maken met CCZwolle via onze website. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Armand & Susan
van der Hoff

Oudsten

Even voorstellen, wij zijn Armand en Susan van der Hoff en sinds de oprichting van de gemeente in 2006 zijn wij betrokken bij het leiderschap van Christus Centraal Zwolle. We dragen bij in de prediking, bijbelstudies, kinderwerk en het worshipteam en we dienen de Heer met blijdschap.

René en Petra
Schalk

Oudsten

Hoi, wij zijn René en Petra Schalk. Sinds een paar jaar versterken wij het oudsten team. We vinden het belangrijk dat iedereen in CCZ zijn of haar plekje vindt. Zoals alle lichaamsdelen samen één geheel vormen, zo zijn we als gemeente Zijn lichaam. Als oudsten willen proberen we dat zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarbij staat bij ons voorop dat Jezus het hoofd is!

Lucas en Nanet
Tessemaker

Oudsten

Wij zijn Lucas en Nanet Tessemaker en wonen in Heerde. Sinds 2016 zijn we partners van CCZ en vanaf 2021 zijn wij ook als oudsten actief in de gemeente. Daarnaast zijn wij ook betrokken als kringleiders en is Nanet actief in het kinderwerk. We doen dit graag en met veel plezier.