Samenkomsten & Activiteiten

Naast de zondagse samenkomsten wordt er wekelijks een samenkomst gehouden, waaronder Huis van Gebed, Bijbelstudie, mannen- en vrouwenavond en Faithbuildersavond (kring). Tijdens de bidstonden bidden we voor onderwerpen die actueel zijn voor gemeenteleden of de kerk wereldwijd. De bijbelstudies vormen een belangrijk onderdeel van het onderwijs en toerusting van de gemeente.

Faithbuildersavond

Eens in de maand komen we op woensdagavond bij elkaar in een aantal kleinere groepen ingedeeld naar de verschillende wijken waar onze mensen wonen. Dit om elkaar beter te leren kennen, voor elkaar te bidden, samen over ons geloof te praten, of gewoon om een gezellige tijd met elkaar te hebben zodat er wat meer persoonlijkere relaties ontstaan.

Huis van Gebed

Twee woensdagavonden per maand komen we samen om te bidden, Gods aangezicht te zoeken en voorbede te doen. We willen graag en biddende gemeente zijn. Ook hebben we twee keer per jaar een periode van 12 dagen van bidden en vasten.

Bijbelstudie

De bijbelstudies zijn ook op woensdagavond. We vinden het belangrijk dat we dieper op onderwerpen in gaan, zodat ons geloof goed gefundeerd is in Gods woord. Hierdoor leren we de Heer ook beter kennen en het vergroot ons begrip van wie God is. Regelmatig hebben we ook gastsprekers die een bepaald onderwerp uitgebreid behandelen.

Mannenavond

Werken aan relaties; met elkaar en met onze Vader! Dat is wat we doen op onze mannen avond. 1 keer in de 2 maand komen we bij elkaar op de 2e donderdag van de maand. Meestal gaan we eerst lekker worshippen en daarna bespreken wede verschillende onderwerpen met elkaar. Ben je partner van onze gemeente en nog nooit geweest? Bij deze ben je hartelijk welkom!

Vrouwenavond

Wij houden vrouwenavonden met favoriete thema's, creatieve workshops, gezellige meetings zoals een koffieochtend voor ladies, moeder én kind. Een event-vrouwendag met een inspirerende christelijke spreker. Wil je er gezellig bij zijn? Come and join us en doe mee! Je bent van harte welkom!

Bemoedigingsavond

Vier keer per jaar houden we op zaterdagavond een avond waar we mensen uit de wijk Dieze uitnodigen om bij ons in het gebouw te komen eten. Iedereen is welkom. Aansluitend is er ook een dienst met een gastspreker die vaak ook bezocht wordt door mensen uit andere gemeenten. Een hele open dienst met een bemoedigend karakter voor iedereen.